Open Dag Bronlaak

2e Pinksterdag, 20 mei: Open Dag Bronlaak


Op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, zet Bronlaak, een gemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking, de deuren open voor bezoekers! De bewoners en medewerkers van Bronlaak tonen dan trots de gemeenschap waarin zij leven, wonen en werken.


Er is van alles te beleven! Een aantal bewoners laten graag het huis zien waarin zij wonen. Ook de diverse werkgebieden zijn te bezoeken. Denk daarbij aan de boerderij, tuinderij, kaasmakerij, weverij, kaarsenmakerij, linnendienst en de winkel. Uiteraard kunnen bezoekers de ambachtelijke producten ook kopen. En mensen die geïnteresseerd zijn in werken in de zorg kunnen informatie krijgen over werken op Bronlaak. Verder is er muziek en toneel en zijn er demonstraties en andere culturele activiteiten. Kortom een dag om Bronlaak mee te beleven!


Bronlaak is gevestigd in een prachtig landschap, waar het alleen al de moeite waard is om rond te lopen. Iedereen, van jong tot oud is van harte welkom bij Bronlaak op 20 mei, van 10.00 – 16.00 uur aan de Gemertseweg 36 in Oploo!

Datum

20  maandag 20 mei 2024 om 10.00 uur

Website en social links

deseizoenen.org

Adres

Bronlaak | DeSeizoenen

Gemertseweg 36

5841 CE Oploo