Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bijzondere moestuinplantenmarkt

Bijzondere moestuinplantenmarkt bij de Boergondische Tuijn in St. Anthonis


Op zaterdag 4, zondag 5 en zaterdag 11 mei houdt de Boergondische Tuijn tussen 11.00 en 17.00 uur een grote bijzondere Moestuinplantenmarkt.

Dit jaar zijn er meer dan honderdtachtig verschillende tomatenrassen te vinden! Zoals, Coeur de Boeuf, Black Prince, Alice Dream, German Red Strawberry, Hazal Gold etc. In alle kleuren van de regenboog, van groot tot klein, in diverse smaken, voor in een pot op het balkon of in de tuin. 

Daarnaast zijn er diverse planten te koop van vergeten groenten zoals aardbeienspinazie, palmkool, Brave Hendrik, boomspinazie, snijbiet, haverwortel, tuinmelde, Nieuw-Zeelandse spinazie, pastinaak etc.  Oude rassen die weer helemaal trendy zijn.

Uiteraard is er ook een breed scala aan diverse bijzondere kruiden, eetbare bloemen, sla- pompoen-, aubergine-courgette-, pattison-, kolen- en paprika-, en peperplanten te vinden.

Dit jaar is het assortiment nog meer uitgebreid. Zo zijn er meer dan 20 soorten paprika – én peperplanten te vinden en zijn er diverse fruitstruiken te koop zoals de jostabes, tamme braam, frambozen en Japanse wijnbes.

Wie denkt dat je persé een moestuin nodig hebt om groenten te kunnen verbouwen heeft het mis. Potten en bakken lenen zich er uitstekend voor om prachtige groenten, kruiden en fruit in te kunnen kweken..


Voor meer informatie zie www.deboergondischetuijn.nl of 06-14330453

Momenten

4  zaterdag 04 mei 2024 om 11.00 uur
5  zondag 05 mei 2024 om 11.00 uur
11  zaterdag 11 mei 2024 om 11.00 uur

Website en social links

deboergondischetuijn.nl

Adres

De Boergondische Tuijn

Noordkant 17

5845 EX Sint Anthonis