Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

VNO-NCW voorzitter Ingrid Thijssen te gast bij Cicero

Op maandag 11 maart heeft Cicero Sint Anthonis een zeer bijzondere gast op het podium, namelijk Ingrid Thijssen, voorzitter van de landelijke ondernemersvereniging VNO-NCW. Zij geeft deze avond haar visie over het verdienvermogen en ondernemersklimaat van Nederland.


“Het lijkt wel alsof we bijna zijn vergeten dat er ook gewoon geld verdiend moet worden. We willen ook onze agenten en ons leger kunnen betalen, we willen goed onderwijs, we willen onze ziekenhuizen kunnen betalen, innovaties bedenken. Bedrijven en ondernemers zorgen daarvoor”, stelt Thijssen. “Dat begint met een goed ondernemersklimaat en juist daar hebben we zorgen over. Uit een recente peiling blijkt dat meer dan 75 procent van de ondernemers vindt dat het ondernemersklimaat de afgelopen vijf jaar is verslechterd en bijna de helft vindt dat Nederland geen aantrekkelijk land is om te ondernemen. Een kwart van de ondernemers geeft aan de komend twaalf maanden niet meer te investeren. Zorgelijk, want die investeringen zijn juist de motor van ons verdienvermogen.”

Het verhaal van Ingrid Thijssen wordt op 11 maart ondersteund door Martin van Collenburg, directeur Operational Services bij MSD Animal Health Netherlands en onder andere voorzitter van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg. Hij gaat in op de kracht van deze regio voor ondernemers.


Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 11 maart naar het boeiende verhaal van Ingrid Thijssen en Martin van Collenburg te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf hier in voor de digitale nieuwsbrief. Cicero is natuurlijk ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Datum

11  maandag 11 maart 2024 om 20.00 uur

Website en social links

www.cicerosintanthonis.nl

Adres

Cicero

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis