Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Van ziekenhuiszorg naar regionaal netwerk • Pauline Terwijn

Pauline Terwijn te gast bij Cicero: ‘Van ziekenhuiszorg naar regionaal netwerk’


Op maandag 5 februari is Pauline Terwijn - voorzitter van de Raad van Bestuur van Pantein - te gast bij Cicero Sint Anthonis. Zij vertelt deze avond hoe zorgverleners en betrokken partijen de verdubbeling van de zorgvraag aan gaan.


Er verandert veel voor inwoners in de regio. Er ontstaat zoveel zorgvraag dat er met een krimpend aantal zorgmedewerkers wachtlijsten ontstaan en de toegankelijkheid van de zorg de komende jaren onder druk staat. Pauline Terwijn licht bij Cicero toe hoe de zorgverleners en partners van welzijn en gemeenten gezamenlijk optrekken in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg om deze verdubbeling van de zorgvraag aan te gaan.

Pauline Terwijn is sinds maart 2016 voorzitter van de Raad van Bestuur van Pantein, de zorggroep waaronder het Maasziekenhuis valt. Terwijn is opgeleid als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige en heeft verschillende managementopleidingen gevolgd. Ze was ook in 2018 al te gast bij Cicero en vertelde toen voor een volle zaal een boeiend verhaal over de toekomst van regioziekenhuizen.


Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 5 februari naar het boeiende verhaal van Pauline Terwijn te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!


Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf hier in voor de digitale nieuwsbrief. Cicero is natuurlijk ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Datum

5  maandag 05 februari 2024 om 20.00 uur

Website en social links

cicerosintanthonis.nl

Adres

Cicero

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis