Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Huldigingsconcert

De voorbereidingen voor het jaarlijkse huldigingsconcert van muziekvereniging Sint Cecilia liggen goed op stoom. Verschillende gouden en diamanten bruidsparen zijn opgespoord of zijn aangemeld en ook inwoners van Sint Tunnis en Ledeacker die het afgelopen jaar koninklijk zijn onderscheiden zijn er bij. En natuurlijk is het harmonieorkest, deze keer onder leiding van Marc Thijssen, al een heel eind met het instuderen van de te spelen werken, waarbij natuurlijk de bekende "Bruiloftsmars" uit de Midzomersnachtdroom van Felix Mendelssohn Bartholdy niet mag ontbreken.

Dit Huldigingsconcert is op woensdagavond 24 januari om 19.30 uur in de grote zaal van Oelbroeck. Voor bruidsparen en gedecoreerden met hun familie zijn er natuurlijk gereserveerde plaatsen maar andere belangstellenden zijn ook van harte welkom op dit speciale concert, waarvoor de toegang gratis is.

Heet is begrijpelijk dat bij de muziekvereniging niet alle gouden en diamanten echtparen of gedecoreerden uit Sint Anthonis en Ledeacker van het jaar 2023 bekend zijn. Ben je niet benaderd en wil je er graag bij zijn meld je dan aan via info@mvsintcecilia.nl of bel naar Theo de Groot op 06-53408705.

Muziekvereniging Sint Cecilia hoopt op 24 januari vele belangstellenden te kunnen verwelkomen bij dit gezellige eerste concert in 2024.

Datum

24  woensdag 24 januari 2024 om 19.30 uur

Website en social links

www.mvsintcecilia.nl

Adres

Muziekvereniging Sint Cecilia

De lange Loop 43

5845 GZ Sint Anthonis