Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Voormalig judoka Edith Bosch vertelt bij Cicero over de ‘sleutel tot succes’

Voormalig judoka Edith Bosch vertelt bij Cicero over de ‘sleutel tot succes’


Op maandag 8 januari is voormalig judoka en wereld- en Europees kampioene Edith Bosch te gast bij Cicero Sint Anthonis. Zij neemt deze avond het publiek mee in haar ‘sleutel tot succes’ en dat is voor haar het nemen van 100% verantwoordelijkheid.


Het lijkt zo makkelijk, we denken dat we het allemaal doen, maar als het uitdagend wordt, dan zijn er maar weinig mensen die dit van zichzelf en anderen vragen: voor de volle 100% verantwoordelijk zijn. Dát is de sleutel tot succes. Edith Bosch (43) gaat bij Cicero ook in op de vraag wat dan de link is tussen 100% verantwoordelijkheid nemen en alles wat er speelt in de wereld. Op inspirerende wijze neemt zij het publiek mee in een nieuwe manier van kijken.

Edith Bosch is voormalig judoka. Ze werd wereld- en Europees kampioen, is meervoudig Nederlands kampioene in de klasse tot 70 kilogram en naam viermaal deel aan de Olympische Spelen, waarbij ze eenmaal zilver en twee keer brons won. Ook won ze in 2013 het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Edith Bosch is nu spreker, ondernemer, coach en opleider.


Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 8 januari naar het boeiende verhaal van Edith Bosch te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!


Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf hier in voor de digitale nieuwsbrief. Cicero is natuurlijk ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis

Datum

8  maandag 08 januari 2024 om 20.00 uur

Website en social links

www.cicerosintanthonis.nl

Adres

Cicero

Breestraat 1-D

5845 AX Sint Anthonis