Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kerstconcert in de Sint Tunnisse parochiekerk

Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Sint Cecilia verzorgt dit jaar haar traditionele kerstconcert op zondag 17 december om 19.00 uur in de sfeervolle Anthonius Abt-kerk aan de Sint Tunnisse Brink.

De muziekwerken die het orkest o.l.v. Julio Domingo uitvoert passen natuurlijk in de kersttijd en de vele belangstellenden die ongetwijfeld komen genieten van de muziek zullen ook worden uitgenodigd een aantal kerstliederen mee te zingen.

Het optreden van het Sint Tunnisse harmonieorkest zal worden afgewisseld met een uitvoering van de Overloonse zanggroep Palet. Palet is een veertienkoppige zanggroep uit Overloon die gevormd wordt door vier sopranen, vier alten, drie tenoren en drie bassen. Oorspronkelijk begonnen als kerkkoor heeft Palet de laatste jaren zijn horizon verbreed, waarbij de opvoering van 'Een Weg' - een eigentijds passieverhaal - een hoogtepunt is. Met die uitvoering heeft de zangroep meteen haar plaats in de muziekwereld in genomen en inmiddels al vele successen geboekt.

Het koor staat inmiddels onder leiding van Oksana Baljva .

Na afloop van het kerstconcert zal Euphonium Brass de bezoekers bij goed weer buiten en anders binnen in de kerk trakteren op vele traditionele kerstliederen.

Euphonium Brass heeft de afgelopen jaren verschillende gelegenheden in Sint Anthonis al muzikaal opgeluisterd. Dit enthousiaste groepje blazers is niet meer weg te denken uit Sint Anthonis.

Vanzelfsprekend is voor dit kerstconcert de toegang gratis

Datum

17  zondag 17 december 2023 om 19.00 uur

Website en social links

www.mvsintcecilia.nl

Adres

Muziekvereniging Sint Cecilia

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis