Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Ed Sander: Hoe Chinese webshops uiteindelijk toch een bedreiging worden

Op woensdag 29 november staat Ed Sander bij Cicero Sint Anthonis op het podium. Hij is een ware analist op het gebied van digitale technologie in China en vertelt bij Cicero hoe Chinese webshops uiteindelijk toch een bedreiging worden.


Zo’n tien jaar geleden probeerde spreker Ed Sander de zorgen over de komst van Alibaba wat te bedaren. Sinds kort trekt hij echter aan de bel over de komst van andere Chinese e-commercegiganten. De afgelopen jaren zien we namelijk steeds meer Chinese webshops de markt betreden en rechtstreeks aan de westerse consument verkopen. En de prijzen zijn vaak slechts een fractie van dezelfde producten op westerse webshops. Hoe is deze trend ontstaan? Hoe werken die Chinese webshops achter de schermen? En waarom zijn ze zo goedkoop (of de webshops in het westen zo duur)? Ed neemt het Cicero-publiek mee in een wereld waar Chinese fabrieken niet langer afhankelijk zijn van de westerse merken, groothandels en detailhandel en laat zien wat ons te wachten staat nu de Chinezen zijn gekomen.


Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op woensdag 29 november naar het boeiende verhaal van Ed Sander te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf hier in voor de digitale nieuwsbrief. Cicero is natuurlijk ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis

Datum

29  woensdag 29 november 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.cicerosintanthonis.nl

Adres

Cicero

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis