Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Govert Sweep - Avontuur begint waar comfort stopt

YouTuber Govert Sweep te gast bij Cicero: ‘Avontuur begint waar comfort stopt’


Op maandag 6 november ontvangt Cicero Sint Anthonis een bijzondere gast: deze avond staat namelijk de populaire YouTuber Govert Sweep (25) op het podium. Hij maakt over de hele wereld online videoproducties over de meest uiteenlopende avontuurlijke onderwerpen, die al meer dan 85 miljoen keer bekeken zijn.


Met als titel van zijn verhaal ‘Avontuur begint waar comfort stopt’ neemt Govert Sweep (van oorsprong uit Boxmeer) het Cicero-publiek met ondersteunende videofragmenten mee in zijn gedachten achter de avonturen die hij deelt. Met reizen door oorlogsgebieden zoals Syrië en Oekraïne, levensbedreigende uitdagingen in de Sahara en verdiepende interviews met het Nederlandse leger probeert hij jongeren bewust te maken van hun eigen lichaam en geest, de wereld om hen heen en de te bereiken potenties. “Geluk krijg ik na het overwinnen van discomfort”, stelt Govert. “Daarom sta ik achter het proactief op zoek gaan naar uitdaging, spanning en hetgeen dat vervelend lijkt.” Govert is van mening dat deze techniek voor velen kan werken en wil het Cicero-publiek hier graag van overtuigen. “Iedereen is welkom op deze avond.”


Cicero Sint Anthonis nodigt jong en oud van harte uit op maandag 6 november naar het boeiende verhaal van Govert Sweep te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!


Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Kijk dan op www.cicerosintanthonis.nl. en schrijf hier in voor de digitale nieuwsbrief. U kunt Cicero natuurlijk ook volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.


Graag tot ziens op 6 november!


Met vriendelijke groeten,

Cicero Sint Anthonis

Datum

6  maandag 06 november 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.cicerosintanthonis.nl

Adres

Cicero

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis