Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Muziekcafé presenteert Robbert Duijf

Op zondagmiddag 5 november belooft Robbert een onvergetelijke ervaring, waarin hij zijn verhalen vertelt met zijn meeslepende gitaarspel. Hij hanteert een typische vroege fingerpicking-stijl en gebruikt een slide in open en standaard stemmingen om je mee te voeren naar de gloriedagen van de delta blues, Brits-Amerikaanse folk-revival en gospel blues.

Zijn stem klinkt treurig, oprecht en vol overgave, waardoor je wordt geraakt tot in het diepst van je ziel. Wanneer hij vanuit zijn hart speelt en zingt, ontstaat er een magische band met zijn publiek. Een verbinding die in deze tijd meer dan ooit van onschatbare waarde is!

Om de authentieke sfeer van een echte juke joint te evenaren, wordt Robbert op deze bijzondere middag bijgestaan door een contrabas en drums. De ambiance zal je terugvoeren naar de tijd waarin blues de ziel beroerde en harten vulde met emotie.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de tijdloze klanken van de traditionele blues te beleven. Kom op 5 november naar ons muziekcafé en laat je betoveren door Robbert en zijn begeleidingsband terwijl ze samen de onvergetelijke sfeer van een authentieke juke joint tot leven brengen!

Datum

5  zondag 05 november 2023 om 15.30 uur

Website en social links

www.robbertduijf.com www.oelbroeck.nl

Adres

Oelbroeck

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis