Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kennisbijeenkomsten speciaal voor vrijwilligers

Door het doen van vrijwilligerswerk, draag je je steentje bij aan de lokale samenleving. Dat is belangrijk en waarderen wij. Het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein is er om vrijwilligers binnen het Land van Cuijk zo goed mogelijk te ondersteunen, om kennis te delen en biedt een luisterend oor. Zo organiseren wij het hele jaar door bijeenkomsten en workshops. Hieronder lees je de agenda voor oktober en november. Deelname is gratis.


De Vrijwilligersverzekering

Wanneer tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk je kleding bijvoorbeeld kapot is gegaan, dan is het fijn als je zelf niet voor deze kosten hoeft te betalen. Zo bestaat er de vrijwilligersverzekering. De gemeente Land van Cuijk heeft deze verzekering voor alle vrijwilligers die in deze gemeente woonachtig zijn. Tijdens deze bijeenkomst wordt door Aad Overvliet verteld wat de verzekering inhoudt, welke dekkingen er onder vallen en welke zaken belangrijk zijn om in de gaten te houden. 


Datum & tijd: dinsdag 10 oktober van 19.30-21.00 uur

Locatie: Oelbroeck, Breestraat 1D in Sint Anthonis


Deelname is gratis en aanmelden kan via onze website: www.mvplein.nl/academie of door een mail te sturen naar mvplein@sociom.nl o.v.v. de naam van de bijeenkomst, telefoonnummer en het aantal deelnemers.

Datum

10  dinsdag 10 oktober 2023 om 19.30 uur

Adres

Mantelzorg- & Vrijwilligersplein

Breestraat 1D

5845 AX Sint Anthonis