Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Workshop zijdeschilderen

Altijd al zelf een mooie kleurrijke sjaal willen maken? Of een bijzonder schilderij, ook kleurrijk maar vooral uniek? Dat kan! Tijdens de workshop zijdeschilderen ga je zelf aan de slag met zijde en zijdeverf. Een paar uur tijd voor jezelf en je gaat ook nog eens naar huis met een prachtige sjaal of schilderij!


José Arts Verplak verzorgt op dinsdag 11 juli van 13.00 tot 16.30 uur in het Hobbycentrum Sint Anthonis een workshop zijdeschilderen.

Ze laat je kennis maken met de verschillende technieken, materialen en kleuren. Je start met drie kleuren en afhankelijk van je ontwerp kun je dat uitbreiden met meer kleuren. Mocht je al een idee voor een ontwerp hebben voor een sjaal of schilderij van 45x90 cm…breng dat dan zeker mee!


De kosten voor de workshop zijn € 18,- inclusief een kopje koffie of thee. Inschrijven doe je door vóór zaterdag 8 juli 2023 een e-mail te sturen naar aanmeldenhcsa@gmail.com o.v.v. je naam en telefoonnummer. Het bedrag kun je overmaken naar: Hobbycentrum Sint Anthonis - NL 18 RABO 0310 5347 55 o.v.v. zijdeschilderen en je naam.

Datum

11  dinsdag 11 juli 2023 om 13.00 uur

Website en social links

samensintanthonis.nl

Adres

Hobbycentrum Sint Anthonis

Breestraat 1D

5845 AX Sint Anthonis