Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Comedy Huus Oelbroeck

Opnieuw massa comedians op podium bij Comedyhuus Oelbroeck!

Op vrijdag 10 maart organiseert Comedyhuus Oelbroeck alweer de 5de comedyavond van dit seizoen. En ook tijdens deze editie vullen we het podium met extra veel namen van comedians die maar wat graag hun (nieuwste) materiaal ten gehore willen brengen.


Te verwachten namen deze avond zijn:

  • Frank Buytendijk
  • Dennis Den Uijl
  • Remko Willems
  • Duncan MacDonald
  • Maarten Vissers
  • Jet Bootz

Rize Tisserand sluit overvolle avond bij Comedyhuus Oelbroeck.

Tijdens de 5de Comedynight op 10 maart is Riza Tisserand de afsluitende headliner.

​Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma's als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma 'Bekeerling' dat lovend werd ontvangen door pers en publiek.

MC Said El Hassnaoui zal de avond in goede banen leiden en met zijn grappige commentaren de comedians aan elkaar praten.


Als je je buikspieren van tevoren wilt trainen, dan kan je voor aanvang van de voorstelling genieten van een heerlijk driegangen diner bij Friends voor slechts 35 euro per persoon inclusief entree. Het wordt een avond vol humor, dus zorg dat je erbij bent!

Datum

10  vrijdag 10 maart 2023 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

Oelbroeck

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis