Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

TechLab Experience Sint Anthonis (voor kinderen én volwassenen!)

TechLab Experience Sint Anthonis (voor kinderen én volwassenen!)


Verzorgd door Technauten BiblioPlus


Het TechLab komt op 22 en 23 november naar de nieuwe bibliotheek in Sint Anthonis! Tijdens de TechLab Experience kun je allerlei materialen zelf uitproberen, zoals een robot, LEGO en een Green Screen. Iedereen kan meedoen: kleuters, kinderen, jongeren én volwassenen.


Het TechLab is 2 middagen in Bibliotheek Sint-Anthonis. De getrainde Technauten helpen jou op weg met nieuwe media en technologie. Bestuur een robot, speel de leukste LEGO machines en zie hoe een 3D printer werkt.


Het TechLab is tijdens de Experience toegankelijk voor alle leeftijden. Wil je met jouw kind alvast beginnen met programmeren en robotica? Of wil je zelf eens proberen om een 3D ontwerp te maken? Iedereen is welkom. Loop gezellig binnen en ga zelf aan de slag met één van de toffe TechLab materialen. Heb je vragen, dan is er altijd een Technaut aanwezig om die te beantwoorden.


Het TechLab is geopend van 14:30 – 17:00 uur. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon kosteloos binnenlopen!


Tijd: loop binnen tussen 14:30 - 17:00 uur

Waar: Bibliotheek Sint-Anthonis

Wat: TechLab Experience inloopmiddag

Wie: voor alle leeftijden

Reserveren: niet nodig! Op basis van inloop

Kosten: gratis


De Techlab Experience is op inloop. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen er een maximum aantal deelnemers tegelijk meedoen. We vragen daarom uw begrip als u even moet wachten of als we vragen om op een afgesproken tijdstip terug te komen. Ook kunnen we vragen om uw Experience af te ronden om ruimte te maken voor andere bezoekers.

Momenten

22  maandag 22 november 2021 om 14.30 uur
23  dinsdag 23 november 2021 om 14.30 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

BiblioPlus

Remmensberg 29

5845 DD Sint Anthonis

advertentie