Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Willy Hendriks bij Barretje 0486

In de nieuwste aflevering van het Omroep Land van Cuijk praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders is Willy Hendriks wethouder van de Gemeente Boxmeer en lijstrekker Team Lokaal Land van Cuijk te gast.


Net zoals haar collega wethouder Bouke de Bruin werd de gast van deze week onderworpen aan bijzondere vragen aan het barretje van gastvrouw Jolanda Linders.

Tegen de verdrukking in is Willy Hendriks in 2010 gestart met een grote bezuiniging van circa 2,5 miljoen gestart als wethouder in Boxmeer. ‘Achteraf gezien heeft het goed uitgepakt, maar was toch een hele klus’, zegt Hendriks in het interview.


Met haar spreekt presentator Jolanda Linders over haar passie voor de lokale politiek, haar geloof duurzaamheid en maakbaarheid. Wethouder Hendriks zegt dat je soms een stukje dood moet gaan om weer een volgende fase in te gaan. Ze is bloedfanatiek in haar vak en staat daarvoor iedere dag om 6:00 uur op om op laat in de avond te stoppen. Soms moet Willy tot 10 tellen om haar ongeduld te bewaren, meestal in gedachten en af en toe hardop!


Deze uitzending is vanaf maandag 20 september te zien op Omroep Land van Cuijk in de uitzendcarrousel en is de derde aflevering van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl


Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website.


Datum

20  maandag 20 september 2021 om 20.00 uur

Website en social links

omroeplvc.nl

Adres

Barretje 0486

Ziggo Kanaal 40

5845 AX Sint Anthonis