Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Entertainment band Mixure Music

Biografie

We schrijven januari 2016: de start van showband Mixure Music.

Met zijn 30 enthousiaste muziekliefhebbers en altijd groeiende repertoire maakt Mixure Music elk evenement tot een muzikaal spektakel. De band, met het combo en een drietal vocalisten als basis, een twintigtal blaasmuzikanten, percussie en een flinke dosis passie, geeft gegarandeerd het resultaat dat u van een echte band verwacht!


Mixure Music staat nu onder muzikale leiding van Kenny Jansen uit Meterik. De leden zijn afkomstig uit het hele Land van Cuijk en een enkele zelfs van daarbuiten. Ondanks het relatieve korte bestaan van onze showband weten we elk jaar onze muzikale agenda aardig te vullen. We zijn dan ook blij dat De graancirkel ons ook een podium biedt.


Combo

De showband bestaat niet alleen uit blaasmuzikanten en zang. Sinds de start al beschikt Mixure Music over een combo, bestaande uit een drummer, twee gitaristen en een toetsenist. Deze groep treedt op aanvraag ook op in deze kleinere bezetting i.s.m. de vocalisten.


Vocalisten

De showband treedt op met een groep zangeressen en een zanger.

Esmee Derks, Willeke Donkers en Patrick vd Bogaard verzorgen de zang van een groot aantal prachtige nummers.

Tijdens het optreden in Oploo kunnen bezoekers genieten van een breed programma aan swingende Top 2000-muziek variërend van Anouk, Pharrell Williams tot Bruno Mars. Hits van toen, tot de hedendaagse Top-40 muziek.


Mixure Music wenst iedereen een fijne zomeravond toe bij De Graancirkel te Oploo, en hoopt u daar vanaf 20:30 te ontmoeten tijdens hun optreden op 24 augustus 2019. Entree gratis

Datum

24  zaterdag 24 augustus 2019 om 20.30 uur

Website en social links

www.graancirkeloploo.com mixuremusic.nl

Adres

Openluchttheater De Speultuin

Blauwstraat

5841 AC Oploo