Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Dwars dur d'n Hof diner

In een sfeervolle ambiance komt er een lange dinertafel te staan dwars door de Boergondische Tuijn heen. Zo kan men dineren in de Boomgaerd, Moe’stuijn, het erf of in de siertuijn Art-Boretum waar allemaal natuurlijke kunstobjecten staan.


Als eerste kunnen de gasten genieten van een heerlijk soepenbuffet, bereidt met zoveel mogelijk verse producten uit de Boergondische Tuijn. Er worden bijzondere soepen geserveerd zoals Sint Tunnisse Schotse Hooglandersoep, gele courgette- kokossoep, verse aspergesoep en een Coeur de Boeuf-tomatensoep. Begeleidt met diverse smaken stokborden en verse tuinkruidenboters.


Aansluitend kan men genieten van een biologisch varken aan het spit geserveerd met een zeer uitgebreide salade buffet. Zo kan men o.a. smullen van een verse peultjes-aardappelsalade, asperge-ham-ei-salade, rucola geitenkaas, pijnboompitten- , tomaten-mozzarella- basilicum-, rode bietjescarpaccio, courgette-spaghetti-, gemengde salade met brie en druiven en versiert met eetbare bloemen etc.

Voor de vegetarische gasten zijn er naast het saladebuffet diverse smaken quiches bereidt met verse groenten uit de tuin.


Heel smakelijk en prikkelend voor al uw zintuigen!

Leuk voor een bedrijfs- ,familie- ,buren- , vriend(inn)en- , collega- of zussenuitje!


Datum

1  zondag 01 juli 2018 om 19.00 uur

Website en social links

deboergondischetuijn.nl

Adres

Goei Leven

Noordkant 17

5845 EX Sint Anthonis

advertentie