Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Toneelvoorstelling Iwan en de vuurvogel

Doekmaroploo speelt de voorstelling Iwan en de vuurvogel in Openluchttheater 'De Speultuin' in Oploo.


Na het succes van vorig jaar van ‘In de Schaduw van de Rômfabriek’ heeft toneelvereniging ‘Doekmaroploo’ dit jaar weer besloten om de openlucht te betreden met een nieuw stuk ‘Iwan en de Vuurvogel’. Dit jaar is gekozen voor een familiestuk. Dit wordt gespeeld op zaterdag 16 juni om 19.00 uur en zondag 17 juni om 11.00 uur in openluchttheater 'De Speultuin' in Oploo.


Dit echte spektakelstuk is leuk voor jong én oud! Het verhaal speelt zich af in een Russische dorpje, waar het leven eigenlijk maar saai is. Tot op een dag een verhalenverteller arriveert. Hij vertelt het verhaal van Iwan en de Vuurvogel. In dat verhaal spelen de dorpelingen alle rollen. Iwan is een gelukskind en maakt ontzettend veel mee in dit stuk. Hij moet allemaal gevaren trotseren, omdat een zwarte tovenaar de troon van de tsarina probeert te stelen! Wil jij weten hoe dit verhaal gaat aflopen? 


Kaartverkoop is gestart!

Wil jij verzekerd zijn van een plaatsje op de tribune in het openluchttheater op een van deze twee dagen koop dan je kaartje voor €4,- bij Spar Jaegers in Oploo of via de website. 


Tip: ook zeker een leuk vaderdaguitje!






Momenten

16  zaterdag 16 juni 2018 om 19.00 uur
17  zondag 17 juni 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.doekmaroploo.nl

Adres

Doekmaroploo

Peelkant

5845 EJ Oploo