Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Agrifestijn

Het evenement Agrifestijn is in het gebied de Maasduinen langzaam een begrip aan het worden. Wat in 2005 ontstaan is tijdens het 100-jarig bestaan van de afdeling Bergen van de LLTB wordt nu elke 3 jaar gehouden. Dit jaar is alweer de 6e editie.

Dit jaar vindt het plaats op zondag 27 augustus van 11.00 tot 17.00 uur in Siebengewald in de omgeving van de Pannenweg

Het doel van het Agrifestijn is om de verscheidenheid aan agrarische ondernemers in dit gebied onder de aandacht van de mensen te brengen.

De opzet van het evenement is uniek te noemen. Het vindt plaats langs een route waarbij de verschillende agrarische bedrijven naast elkaar liggen. Men kan deze dus te voet of met de fiets gaan bekijken. De route zelf is auto luw

Op de route zijn een 10-tal bedrijven uit de vele sectoren uit de agrarische sector die zich presenteren. U moet hier denken aan melkvee, geiten en loonbedrijven.

Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven.


Lokale betrokkenheid

Het Agrifestijn wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren en door de inzet van lokale verenigingen die hiervoor vanuit de organisatie een beloning krijgen. Deze wordt mede betaald uit onder andere het parkeergeld.

Op alle bedrijven is buiten dat men het bedrijf kan bezichtigen ook gedacht aan activiteiten eromheen. Zo staan er luchtkussens en zijn er demonstratie oude werktuigen. Ook zijn er kraampjes met producten uit de streek. Er is horeca en livemuziek op de verschillende locaties.


Gewoon een dagje voor het hele gezin.


Het Agrifestijn is gratis toegankelijk, het parkeren kost € 3,--

Voor meer info ga naar www.agrifestijn.nl

Datum

27  zondag 27 augustus 2023 om 11.00 uur

Website en social links

www.agrifestijn.nl

Adres

Stichting Agrifestijn Maasduinen

Pannenweg 8

5853 ES Siebengewald