Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Webinar over de Amsterdamse school

Dompel je onder in de Amsterdamse School bouwstijl van Groningen.


Vanavond verlaten we het Rijk van Nijmegen en gaan we een kijkje nemen in de provincie Groningen waar de Amsterdamse School bouwstijl gefotografeerd is door Norma. Na de buitenlandse stijlen judenstil en art nouveau, waarin het Jachslot is gebouwd. Is de Amsterdamse school bouwstijl gekomen. Deze bouwstijl kenmerkt zich door gebruik van expressieve vormen.


Fotograaf Norma heeft op creatieve wijze de meest sprekende en kenmerkende voorbeelden van de Amsterdamse School in de provincie Groningen vast gelegd. Zij neemt je deze avond hierin door middel van prachtige foto's.


Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze interessante online lezing op woensdagavond 20 april om 19.30 uur. Aanmelden kan via nm.nl/agenda/rijk-van-nijmegen.


Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.


Door jouw deelname steun je het behoud van Landgoed Mookerheide.

Datum

20  woensdag 20 april 2022 om 19.30 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Online 1

6584 CL Mook