Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Warm welkom in 2019 op Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Natuurmonumenten heeft een jarenlange traditie om onze bezoekers een nieuwjaarsgroet te geven. Daarom is iedereen op 13 januari van harte welkom op Landgoed de Mookerheide. Bezoek het jachtslot, wandel over de toppen van de heide en warm je op bij het houtvuur met een kop soep. 


Samen met Landwinkel de Mookerheide en Lagom ontvangt Natuurmonumenten graag iedereen op deze prachtige plek midden in het Rijk van Nijmegen. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je bij het houtvuur genieten van een kop soep, chocomel of broodjes bakken. Beleef de winterse natuur en wandel de gele wandelroute over de toppen van de stuwwal en geniet van het uitzicht of van lekkere proeverijen in de landwinkel.


Het jachtslot is open

Liever naar binnen, ook dat kan. Het jachtslot is open en kan op eigen gelegenheid bezocht worden. Op iedere verdieping zullen boswachters klaar staan om je van uitleg te voorzien. Opgave hiervoor is verplicht, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen tegelijk in het jachtslot aanwezig zijn. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Leden kunnen gratis naar binnen, niet leden betalen € 5,-.



Praktisch

Het jachtslot is op 13 januari open tussen 11.00 en 16.00 uur. Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij het jachtslot, Heumensebaan 2 in Molenhoek. In het jachtslot zitten veel trappen en geen lift. De gele route wandelen is op eigen gelegenheid. 


De partijen

Op het landgoed wordt samenwerkt met Natuurmonumenten, DeSeizoenen, Driestroom, Landwinkel de Mookerheide, Natuurbegraven Nederland en Lagom. Zij hebben de handen ineengeslagen bij het ontwikkelen van het gebied rondom het jachtslot.


Datum

13  zondag 13 januari 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Jachtslot de Mookerheide

Heumense baan 2

6584 CL Molenhoek