Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Maandag 20 mei (2e Pinksterdag) GOATs semi akoestisch in ’t Lagerhuis

Elke maand is er bij Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill semi akoestische muziek te horen. Deze keer is dat op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag. Dan staat er vanaf 16.00 uur de Langenboomse band GOATs op het podium. Deze muzikale middag is gratis toegankelijk.


GOATs

Ze kennen elkaar al sinds hun jeugd. En al een aantal jaar maakten de Langenboomse vrienden samen muziek. Ze begonnen dat steeds regelmatiger te doen en in 2022 werd het tijd om ‘het beestje’ een naam te geven. The GOATs werden gevraagd voor hun eerste live-show en dat smaakte naar meer. Na hun optreden konden ze zich ook nog versterken met een ervaren bassist en zo was de band compleet.


De rockcovers die zij spelen zijn vooral geïnspireerd door de muziek uit hun jeugd: de 90’s en de 00’s. Denk aan namen als Foo Fighters, Pearl Jam en Red Hot Chili Peppers. Maar ook meer recente bands zoals Muse, Editors en Biffy Clyro hoor je voorbijkomen. Net zoals uitstapjes naar de classic rock van vóór hun tijd.


Voor deze semi-akoestische set in ’t Lagerhuis hebben ze verschillende van hun favoriete nummers weten om te zetten voor een middagje luisterplezier. Maar wees niet ongerust, de elektrische gitaren zullen zeker niet worden thuisgelaten!


GOATs v.l.n.r.

Jesse Schonenberg – Gitaar

Dirk Sommers – Keys

Mark Tielemans – Zang

Harm Cuppen – Gitaar, Zang

Glenn Willems – Bas, Zang

Jorg van Katwijk – Drums

Datum

20  maandag 20 mei 2024 om 16.00 uur

Adres

't Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill