Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vernieuwde editie van “Trek dieje zak in tweeje” bij ’t Lagerhuis in Mill

Op zondag 19 mei, 1e Pinksterdag, organiseren Jos en Sil Driessen weer een “Trek dieje zak in tweeje” festival. Dit alles in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. De deuren van deze gratis toegankelijke muzikale en gezellige middag gaan om 12.30 uur open, vanaf 13.00 uur starten Jos en Dennis Driessen als Dubbel3ssen met hun muzikale klanken.


Al heel wat jaren staat “Trek dieje zak in tweeje” op de agenda bij ’t Lagerhuis. Maar deze keer wordt het echter in een nieuw jasje gestoken. In voorgaande jaren lag het accent op de accordeonisten met ruimte om te dansen. Omdat de belangstelling voor de welbekende accordeonfestivals de laatste tijd toch afneemt, heeft de organisatie besloten om dit jaar meer aandacht te schenken aan het dansen.


Het bekende duo, Dubbel3ssen, wat bestaat uit vader Jos (accordeon) en zijn zoon Dennis (gitaar) zullen deze middag zorgen voor de beste dansbare muziek. Maar ook de liefhebber van accordeonmuziek komt er beslist aan zijn trekken. Want tijdens de pauzes van Dubbel3sen zullen er verschillende accordeonisten optreden. Dit zijn o.a. Thea de Man (Mill), Wiel van Loosbroek (st. Anthonis) en Klazien Koster uit Wehe den Hoorn (Gr.). Kortom, het belooft weer een mooie muzikale middag te worden voor iedereen. Toegang is helemaal gratis.

Datum

19  zondag 19 mei 2024 om 12.30 uur

Adres

't Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill