Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondje Tongelaar

Lentekriebels op Tongelaar


Ontdek de voorbodes van de lente tijdens deze wandeling onder leiding van gids Jo. Hij vertelt alles over de bestuiving van bomen en struiken, de eerste planten die hun kopjes voorzichtig boven de grond uitsteken en de voor Tongelaar typerende besdragende struiken. Natuurlijk worden de dieren niet vergeten. De das en de bever zijn al druk in de weer om hun kraamkamers in te richten Jo neemt je mee in de wereld van deze bijzondere - en zelden zichtbare - dieren. Deelname is gratis. Inschrijven is noodzakelijk.


Praktische informatie

Start: zondag 25 februari 2024 om 10.00 uur bij de poort van Kasteel Tongelaar.

Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren, niet op Google maps rijden!


Zorg voor goede schoenen want het kan drassig zijn. Honden zijn (mits vriendelijk en goed aangelijnd) ook welkom. Rondje Tongelaar duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het einde van de wandeling komen we terug op Kasteel Tongelaar waar je nog een bezoek kan brengen aan het informatiepunt van Brabants Landschap in de toren. Het infopunt en het kasteel zijn geopend van 10 tot 18 uur.


Goei Leven Lunch

Na afloop van de wandeling kun je genieten van een Goei Leven lunch: Soep van het Seizoen, zuurdesembrood en koffie of thee voor € 7,50 (normaal € 9,10). Kasteel Tongelaar en Brabants Landschap zijn trots ambassadeur van Een Goei Leven Land van Cuijk dat eerlijk en heerlijk eten met producten uit de regio centraal stelt. Reserveren voor de lunch is niet nodig.


Reserveren voor de wandeling kan via de website (max 20 personen): www.brabantslandschap.nl/activiteiten/rondje-tongelaar-8/

Datum

25  zondag 25 februari 2024 om 10.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12

5451 HS Mill