Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Show- en Buutavonden in ’t Lagerhuis in Mill

Al heel wat jaren organiseert Maarten de Groot Evenementen de bekende en humoristische Show- en Buutavonden. Dit niet alleen in Mill maar op tal van locaties. Maar de 2 avonden vlak voor carnaval in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill behoren wel tot de bekendere en druk bezochte Show- en Buutavonden in de regio. Vandaar dat veel liefhebbers van tonpraten dan ook van heinde en verre elk jaar naar Mill komen. Dat zal ook op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024 ongetwijfeld weer zo zijn.


Programma

Dit jaar staan er weer heel wat kampioenen op het podium zoals o.a. 9 keer Brabantskampioen Berry Knapen en Brabantskampioen 2023 Hans Keeris. Maar ook van de partij zijn Jasper van Gerwen, Rob van Elst, René van den Heuvel en Riza Tisserand. Deze laatste is de eerste Amsterdamse tonprater en bekend van TV als stand-upcomedy optredens. José van Oijen uit Mill zal opnieuw deze avonden gaan presenteren. Dit beloven weer gezellige en humoristische showavonden te worden.


Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten die Maarten de Groot uit Zeeland zoal organiseert en wat hij zoal doet? Zie www.maartendegrootevenementen.nl. Check voor het programma van ’t Lagerhuis de site www.lagerhuismill.nl

Momenten

8  donderdag 08 februari 2024 om 18.30 uur
9  vrijdag 09 februari 2024 om 18.30 uur

Adres

Lagerhuis Mill

Beerseweg 9

5451 NR Mill