Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tribute to MTV Unplugged

Wie aan MTV Unplugged denkt, denkt aan de vocale uithaal van Kurt Cobain, Eddie Vedder die teksten op zijn arm schreef, enerzijds de melancholie van Alice in Chains, anderzijds de luchtigheid van Roxette. Maar vooral de sfeer en beleving is het grootste handelsmerk geweest in het succes van dit fantastische programma, dat met name zijn hoogtijdagen kende in de jaren 90.


Om deze nostalgische gevoelens weer tot leven te brengen heeft Rocko Events het concept “Tribute to MTV Unplugged” opgezet. Het is absoluut geen copie van het bekende programma en geen doorsnee tribute in de vorm van een ode aan 1 van de bands die meegedaan hebben. Nee, dit concept gaat een stukje verder!! Tribute to MTV Unplugged bestaat uit een 17-tal rasmuzikanten die op een geloofwaardige manier een eerbetoon spelen uit het beste van de MTV Unplugged reeks.


De muzikanten zijn door de wol geverfd en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekscene. Enkele artiesten die langs gaan komen zijn: Pearl Jam, Nirvana, Alanis Morisette, Eric Clapton, R.E.M. en Lenny Kravitz. Maar hiermee is het kruid nog lang niet verschoten. Er zit nog veel meer in het vat.


Gedurende de show zal het gezelschap muzikanten rouleren, dit geeft een extra dimensie aan de show doordat er gebruik gemaakt wordt van de diversiteit aan muzikanten. Tijdens de show zullen de originele arrangementen zoals ze ten tijden van MTV Unplugged gespeeld zijn aangehouden worden, dit betekent dat er ook bv strijkers aanwezig zijn bij bepaalde liedjes. Alles is er aan gedaan om een optimale beleving tot stand te brengen met als klapper de locaties. Hiermee zal dit concept zich onderscheiden van vele anderen, want de locaties worden zorgvuldig uitgezocht en dienen vooral bijzonder te zijn, te denken aan kerken, amfitheaters, ruïnes en vele andere bijzondere locaties.


De show zal ondersteund worden door een zeer professioneel productieteam die al vele grootheden voorzien hebben van licht en geluid en waarbij een enkeling zelfs enkele awards in de wacht hebben gesleept voor de prachtige visuele plaatjes. Kortom: Kom deze unieke beleving dus snel zelf ondervinden want de reacties op de eerste editie in Boxmeer logen er niet om “Top 10 beste shows ooit ervaren”, “Ongekend mooi”, “Ontroerd emotioneel”, “Magische avond”.


Voor deze avond zijn er zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar.


Tickets kosten €27,50

Datum

12  vrijdag 12 januari 2024 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill