Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Elton John Tribute

‘The Rocket Guy’ takes off in 2023!


Vers van het succes van de Face to Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt ‘The Rocket Guy’ in 2023 op de Nederlandse markt met Guy Harris als Sir Elton John. Elton John tribute in Mill!


Het glinsterende concept is gebaseerd op de aller grootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, ondersteund door de geweldige band van The Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Theo van Niel Jr. (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Bobby Jacobs (bas).


Als een succesvolle pianozanger nam Guy de rol van Elton John over na jarenlang optredens te hebben uitgevoerd in de pianobar-markt over de hele wereld zoals de bekende Crazy Piano’s. Tevens heeft hij recentelijk in de Ziggo Dome als toetsenist gespeeld voor de beroemde ‘The Billy Joel Experience’ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SBS6! Guy toont een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engelands grootste pianist aller tijden definieert. Kom The Rockey Guy in het echt bewonderen, het is een formule voor een gezellige avond uit!

Datum

15  vrijdag 15 december 2023 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

Fletcher Mill

Hoogveldseweg 1

5451 AA Mill