Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Blue Grass

'Classic Country, gedaan om de juiste redenen', schreef Nashville-superster Marty Stuart ooit over de formatie Grand Old Country.


Grand Old Country is een vijfkoppige band die met akoestische instrumenten de essentie van authentieke countrymuziek terugbrengt. En man, doe ze dat met passie! In theaters worden ze met open armen ontvangen en ontvangen ze veel enthousiaste reacties.


In hun nieuwe show brengen ze met hun unieke geluid de mooiste klassiekers van oa Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson opnieuw tot leven. Hun authentieke zang en virtuoze instrumentatie zullen je kippenvel bezorgen en je terugbrengen naar de tijd van de natuurlijke countrybar. Grand Old Country brengt de muziek tot leven zoals het bedoeld is: met de hand gespeeld en uit het hart vertaald. Dus kom en ervaar de perfecte mix van klassieke country en akoestisch vakmanschap!


Bezetting: Robert-Jan Kanis: zang, gitaar en mandoline Arnold Lasseur: zang, mandoline, gitaar en viool Aart Schroevers: zang en contrabas Bart van Strien: zang, banjo, mondharmonica en viool Cor Sanne – zang en slaggitaar


Tickets kosten €20,- (Inclusief Consumptie)

Datum

8  vrijdag 08 december 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill