Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Punk-Rock De Wissel Mill Gratis entree

Vrijdag drie november is het weer tijd voor een ouderwets potje Punk in De Wissel. Maar ouderwets betekend niet oud. We beginnen de avond met de jongste Punkband uit Nederland. De band No Way die in 2020 bij elkaar kwam kent al een lijst met optredens waarbij menig band bij in het niet valt. Zo stonden de vier heren al op “De Zwarte Cross” en speelde ze vorige maand nog in het voorprogramma van Toxic Shock. Geen slechte prestatie en het verwonderlijke is nog wel dat de heren gemiddeld 15 jaar oud zijn! Hierdoor zijn ze ook gevraagd voor een documentaire bij de VPRO die in april te zien was. De muziek klinkt als bands uit de jaren 80 zoals Minor Threat, Circle Jerks en Reagan Youth. Dus kom op tijd, deze band wil je niet missen.

De tweede band van de avond is niemand minder dan uit Mill en Cuijk afkomstige WAYS. Met hun nieuwe singel “The Year The Earth Stood Still” over de corona periode en de effecten op het dagelijkse leven, stevenen de vier heren af op hun volgende wapenfeit; een volwaardige CD. Die nummers zullen dan ook deze avond ten gehore worden gebracht.

De laatste band van de avond is Claus uit Arnhem. Drie muzikanten die hun eigen koppige Punk stijl uitvonden en met maximale energie en drukte deze afvuren op de aanwezige massa. Claus speelt Punk-Jazz-Rock mocht je jezelf afvragen in welke richting je het moet zoeken.

De entree is zoals elke vrijdag bij Back on Track weer helemaal gratis.


Claus 23.30 https://www.facebook.com/Clausmusic

WAYS 22.15 https://www.facebook.com/weareyourslaves

No Way 21.00

Zaal open: 20.00

Datum

3  vrijdag 03 november 2023 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

De Wissel

Spoorstraat 41

5451 GA Mill