Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Combideal ''Soof 3'' in Filmhuis Mill (In samenwerking met Brasserie d'n Buurman)

Zin in een lekker hapje eten en vervolgens genieten van een film? Die combinatie is 17 mei mogelijk dankzij de samenwerking van Brasserie d’n Buurman en Filmhuis Mill (onderdeel van  Myllesweerd). Je start bij de Buurman met een voor- en hoofdgerecht (keuze uit vis, vlees, vega) en  vervolgens zak je lekker onderuit in Myllesweerd voor een film.  

 

De combi deal (dus eten en film) kost 25,- euro en alleen de film bezoeken kan voor 9,- euro. Dit alles is inclusief een consumptie in Myllesweerd. 


Over ''Soof 3'' 

Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de  kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor.  Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken.  Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt. 


Reserveren 

Reserveer de tickets online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Na het reserveren van combi tickets zal men nog contact opnemen om de tijd af te spreken waarop je bij d’n Buurman verwacht wordt. Ook zijn dan eventuele allergieën door te geven waarmee rekening gehouden moet worden. 

Datum

17  woensdag 17 mei 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Fulmhuis Mill en Brasserie d'n

Kerkstraat 3

5451 BM Mill