Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Reel to Real live in ’t Lagerhuis in Mill

Van oktober tot en met mei programmeert Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill regelmatig muzikale zondagmiddagen. Daarbij staat semi-akoestische muziek centraal. Zondagmiddag 14 mei staat de laatste middag van dit seizoen op het programma. Deze keer met Reel to Real. Toegang is uiteraard helemaal gratis en het optreden start om 16.00 uur.


Reel to Real (Marcel Peters, Ronald Peters en Frans Heijs) zijn zondag 14 mei vanaf 16.00 uur te horen en zien in ’t Lagerhuis. Hierbij zullen voornamelijk Ierse folk songs en ballades te horen zijn, maar ook America en eigen nummers. Eigen nummers zingen zij in het Nederlands en Mills en gaan over de meest bekende situaties en gebeurtenissen uit Mill. 


1 juli

Liefhebber van live Muziek? Reserveer dan ook alvast zaterdagavond 1 juli in je agenda. Die avond zijn er op 2 podia in ’t Lagerhuis namelijk diverse bands te horen. Zowel semi-akoestisch als versterkt kan men die avond genieten van diverse soorten muziek. Binnenkort lanceert ’t Lagerhuis het definitieve programma van deze meer dan muzikale avond.


Meer weten over hetgeen er zoal te beleven is bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill? Volg ze dan via Facebook en zie ook www.lagerhuismill.nl

Datum

14  zondag 14 mei 2023 om 16.00 uur

Adres

Grandcafe 't Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill