Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Combideal ''Blonde'' in Filmhuis Mill (In samenwerking met Brasserie d'n Buurman)

Zin in een lekker hapje eten en vervolgens genieten van een film? Die combinatie is 19 april mogelijk met de film ''Blonde'' dankzij de samenwerking van Brasserie d’n Buurman en Filmhuis Mill (onderdeel van Myllesweerd).


Combideal

Je start bij de Buurman met een voor- en hoofdgerecht (keuze uit vis, vlees, vega) en vervolgens zak je lekker onderuit in Myllesweerd voor een film. 


De combi deal (dus eten en film) kost 25,- euro en alleen de film bezoeken kan voor 9,- euro. Dit alles is inclusief een consumptie in Myllesweerd.



Over ''Blonde''

Na een traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.


Reserveren

Reserveer de tickets online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Na het reserveren van combi tickets zal men nog contact opnemen om de tijd af te spreken waarop je bij d’n Buurman verwacht wordt. Ook zijn dan eventuele allergieën door te geven waarmee rekening gehouden moet worden.

Datum

19  woensdag 19 april 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Brasserie d’n Buurman en Filmhuis Mill

Kerkstraat 3

5451 BM Mill