Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Yes! Wilbertoord pakt weer uut!

Met ook dit jaar weer de perfecte mix van allround oldtimershow, handelsmarkten, dierenshows, cross- & muziekspektakel. Met uiteraard gezellige terrassen, kinder- en kermisattracties. 

Zaterdagavond 10 september mogen alle remmen los tijdens de spetterende feestavond. De organisatie presenteert een doorlopend muziek programma met DJ en twee livebands. Allround coverband Still Blue en de band Barracuda Rock, zorgen voor 100% sfeer en feestgarantie.

Zondag kun je genieten van de oldtimershow, kofferbakverkoop, zwarte cross & dakar demonstraties, regiofair Land van Cuijk, roofvogelshow, straattheater en diverse terrassen met live muziek. Speciaal voor kinderen heeft de organisatie ook dit jaar weer een speciale ‘pop-up’ buitenspeeltuin met verschillende attracties geregeld. In de loop van de jaren ontwikkeld Wilbertoord Pakt Uut zich steeds meer als een festival met live muziek. Voor echte rock liefhebbers staat ook dit jaar OUTDOOR ROCK weer op het programma. Een prachtige mix van rock bands uit de regio en daarbuiten!  


Speciaal Bier Festival  

Speciaal voor deze editie slaan de Peeltuffers de handen ineen met diverse lokale brouwers voor de organisatie van een Speciaal Bier Festival. Kortom, dat wordt heerlijk genieten! Maar dat is nog niet alles. Binnenkort volgt er meer nieuws, dus blijf ons volgen!  

Opgave kofferbakverkoop, regiofair en oldtimershow

Het festival staat in steigers, de opgave voor de kofferbakverkoop, regiofair en oldtimershow is inmiddels geopend via; www.wilbertoordpaktuut.nl 

Ook dit jaar stelt de organisatie weer 200 kofferbakverkoop kavels beschikbaar. Voor slechts €12,50 krijgt u alle ruimte om zelf ook eens flink ‘uut’ te pakken. Ruim je zolder of garage op en doe mee!

Momenten

10  zaterdag 10 september 2022 om 21.00 uur
11  zondag 11 september 2022 om 11.00 uur

Website en social links

www.wilbertoordpaktuut.nl

Adres

Peeltuffers

Wethouder Lindersstraat 88A

5455 GN Wilbertoord