Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Myllse Zomer: singer-songwriter editie

Een muzikale zomerse belevenis met talentvolle lokale singer-songwriters van eigen bodem. Geniet van intieme concerten in onze plaza onder het genot van een hapje en drankje! Deze eerste editie zullen Riley en Bram Sangster zorgen voor de muzikale omlijsting!


Riley

Riley is een opkomend artiest uit Boekel die kort geleden zijn debut-EP: 'Learning How To Live' heeft uitgebracht. Riley stort lief en leed uit, terwijl hij zingt over het leren leven en de hierbij voortkomende ervaringen. Met een stem die het vaakst wordt omschreven als rauw en eerlijk langs de lijnen van Bruce Springsteen, wordt zijn muziek gekenmerkt door het vertellen van verhalen gevuld met pure emotie. Zijn geluid kan worden omschreven als een mix van Americana-Folk en Alternative Country. Muziek rechtstreeks uit de ziel.


Bram Sangster

Bram komt uit een muzikale familie en dat is toch wel te horen als hij op het podium staat. Zo wist deze Bosschenaar zowel de jury als de kijkers thuis in te pakken met zijn piano-uitvoering van het nummer ‘Holes’ tijdens TVOH editie in 2021. De vierentwintigjarige Bram zal deze dag verschillende mooie covers ten gehore brengen.


Deze middag is gratis te bezoeken, wees erbij en support de artiesten!

Datum

24  zondag 24 juli 2022 om 14.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill