Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cocker's delight - Een ode aan Joe Cocker

Met Cocker's Delight kruipt een gepassioneerde 12-koppige live band in de huid van Joe Cocker. Onder begeleiding van professionele muzikanten, wordt door leadzanger Geert Pelzer Joe’s kenmerkende rauwe stemgeluid neergezet als in zijn beste dagen.


De band speelt grote hits als You are so beautiful, de briljante cover With a little help from my friends, Delta Lady, N’oubliez jamais en het van Ray Charles bekende Unchain my heart. Maar ook minder bekende werken als Can’t find my way home’ ‘Living in the promised land en Hard Knocks maken de show zeer de moeite waard. Instrumentaal vakmanschap van de blazers en drie achtergrondzangeressen zorgen voor een muzikale en vocale ondersteuning.


Cocker's Delight eert de legendarische Joe Cocker in een twee uur durende show van Woodstock tot aan zijn laatste tot de verbeelding sprekende werken. Voor de liefhebbers van Joe Cocker een onvergetelijke avond!


De show start om 20:15 uur en tickets kosten 12,50 (incl. consumptie). Koop tickets bij de balie van Myllesweerd of reserveer online via www.myllesweerd.nl.

Datum

13  vrijdag 13 mei 2022 om 20.15 uur

Website en social links

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill