Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jeroens Clan - Tere zieltjes

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was op vrijdag 6 mei in Myllesweerd bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”


Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!


“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” - Juryrapport Leids Cabaret Festival


“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” -

Theaterkrant.


De show start om 20:15 uur en tickets kosten 15,- (incl. consumptie). Koop tickets bij de balie van Myllesweerd of reserveer online via www.myllesweerd.nl.

Datum

6  vrijdag 06 mei 2022 om 20.15 uur

Website en social links

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill