Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jubileumweekend Myllesweerd - Talkshow met Christel de Laat

Zondagmiddag 27 maart is er in het kader van het 10-jarig bestaan een Talkshow met Christel de Laat. Deze gevatte en gezellige Brabantse cabaretière zal in haar Talkshow diverse gasten ontvangen die iets te maken hebben met Myllesweerd.

Deze gesprekken worden omlijst met muziek van Fake Grass. Zij zorgen ook voor een gezellige after party. Fake Grass is een band waarvan de naam verwijst naar hun oefenspeelplaats. Zeven ouwere jongeren uit Rijkevoort, Vierlingsbeek en Boxmeer brengen dampende, maar vooral met een eigen hipsausje overgoten covers. De funky, rocky and soulful ingrediënten zijn o.a. een snufje Peppers, wat kruimels Brood, enkele toefjes Doobies, een portie Coldplay en als topping een Wild Cherry.


Kom op zondag 27 maart naar Myllesweerd om het jublieumweekend op mooie wijze samen af te sluiten!


Deze Talkshow maakt deel uit van het jubileumprogramma rond 10 jaar Cultureel Centrum Myllesweerd. Dit vieren zij op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart. Tickets voor de Talkshow kosten 10,- euro en dat is inclusief 2 consumpties. Haal tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer online via www.myllesweerd.nl

Datum

27  zondag 27 maart 2022 om 15.00 uur

Website en social links

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill