Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Single wandeling (60+)

Eropuit in de natuur en ondertussen nieuwe mensen leren kennen? Gezellig! Wij organiseren een hike voor singles in de mooie natuur rondom Landgoed Tongelaar in Mill.


Landgoed Tongelaar kenmerkt zich door kleinschalig cultuurland, afgewisseld door strepen bos, lanen en houtwallen. De das heeft er zijn burcht en scharrelt in de vochtige graslanden zijn lievelingskostje bijeen: regenwormen. Omdat deze alleseter ook een zoetekauw is, zijn in het verleden in de vele houtwallen besdragende heesters als sleedoorn, meidoorn, vlier en Gelderse roos aangeplant. Dit trekt vlinders aan en levert broedgelegenheid op voor allerlei zangvogels. Akkervogels als patrijs en geelgorsscharrelen hun kostje bij elkaar op de biologisch beheerde akkers. (Bron: Brabants Landschap)


Wij gaan een tocht maken van ruim 5 kilometer rondom het landgoed. Genieten van de buitenlucht en gezellig kletsen met andere singles. Heb je zin om mee te gaan? Leuk! Neem je rugzak mee en wij geven je bij de start wat lekkers voor onderweg. Na afloop van de wandeling kan je op eigen gelegenheid nog wat eten of drinken bij Kasteel Tongelaar.

Datum

13  zondag 13 maart 2022 om 10.00 uur

Website en social links

helloyouevents.nl

Adres

Hello You Events

Hoogedijk

5451 HS Mill