Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Teenbeat Myllesweerd

Teenbeat

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.


De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill).

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.


Tickets

Tickets voor Teenbeat kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het Coronavirus zijn tickets alleen aan de balie van Myllesweerd te koop en tijdens de voorstelling gelden de actuele coronaregels.


Zie voor meer informatie en het overzicht van theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd ook de website.

Momenten

21  woensdag 21 juli 2021 om 19.30 uur
28  woensdag 28 juli 2021 om 19.30 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie