Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Speciale Telebingo

Op zaterdag 9 januari organiseren we als Lokale Omroep Mill om 20.30 uur een speciale Telebingo met uitsluitend geldprijzen.


We spelen in januari 6 rondes i.p.v. 5 ! De eerste 5 rondes is de prijs Eur 100,-- en de 6e Eur 350,--. De opbrengst van Telebingo komt ten goede aan de activiteiten van de L.O.M.

Als u mee wilt spelen kan dat door het verschuldigde bedrag (Eur 10,-- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 8 januari 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

Bij onvoldoende deelname houdt de Lokale Omroep Mill zich het recht voor om de Telebingo niet door te laten gaan en gedane betalingen terug te storten.


Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar telebingo@lokaleomroepmill.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Datum

9  zaterdag 09 januari 2021 om 20.30 uur

Website en social links

www.lokaleomroepmill.nl

Adres

Lokale omroep Mill

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie