Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Stoep- schuur- en garageverkoop in gemeente Mill en Sint Hubert

Zondag 17 mei 2020 staat de zesde editie van de stoep- schuur- en

garageverkoop op het programma in de gemeente Mill en Sint Hubert. Mede dankzij een bijdrage van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen in 2019 kan deze weer georganiseerd worden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage.


Ook deelnemen?

Zorg dan dat u voor maandag 4 mei uw adresgegevens en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@uitinmill.nl


Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 17 mei 2020 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij

belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van.

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van 8 mei 2020. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 17 mei met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is.


Gratis

Deelnemen is helemaal gratis. Maar bij goede zaken is een vrijwillige

bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill uiteraard van harte welkom.


Meer

Wilt u meer weten over de activiteiten van Stichting Activiteiten Mill? Like dan hun Facebookpagina of zie de website van beleef het in Mill.

Datum

17  zondag 17 mei 2020 om 11.00 uur

Website en social links

www.beleefhetinmill.nl

Adres

Stoep, schuur en garageverkoop

Mill en Sint Hubert

5451 BM Mill

advertentie