Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

City Resort Mill - laat je horen tijdens Top 2000-quiz

Met name de decembermaand is een genot voor iedere muziekliefhebber, vooral dankzij de Top 2000 die in het hele land uit de radio’s klinkt. City Resort Mill geeft, naar aanleiding van de vele positieve reacties van afgelopen jaar, de populaire hitlijst wederom extra aandacht met een muziekevenement op vrijdag 27 december door de Top 2000-quiz met live muziek van coverband ‘Like Crossroads’ uit Boxmeer.


Wie zin heeft in een gezellige avond uit met vrienden, collega’s, familie of buurtgenoten, schrijft zich dus zeker in voor de tweede editie van de Top 2000-quiz bij City Resort in Mill.

Een woordvoerder vertelt: ”De teams, bestaande uit 2 tot 5 personen, nemen het in verschillende rondes tegen elkaar op. Ben je met meer personen schrijf dan een extra team in! De avond is veel meer dan een ‘fanatieke’ muzikale kennisquiz. De band Like Crossroads zal naast Top 2000-nummers ook enkele live-sets spelen, zo is er voor ieder wat wils. Na de succesvolle eerste editie in 2018 kijkt City Resort Mill er wederom naar uit om de vele muziekliefhebbers te ontvangen.”De Top 2000 quiz staat garant voor een gezellige avond uit! Op vrijdag 27 december vindt vanaf 20.00 uur de inloop plaats en start de quiz om 21.00 uur. De prijsuitreiking is rond 23.45 uur. Om 01.00 uur komt er een einde aan deze muzikale avond. Teams van twee tot vijf personen kunnen zich voor 10 euro per persoon aanmelden via de website.

Wil je niet mee doen met de quiz maar wel een bezoek brengen aan deze gezellige avond? Dan kun je voor € 10,00 een entreeticket kopen via de link.

Ga dus samen met vrienden, collega’s, familie of buurtgenoten de strijd aan met de concurrentie en beleef zo een hele gezellige muzikale avond met onder meer de gitaarsolo’s van Jimmy Hendrix en de lekkere hitjes van Queen. Ook benieuwd naar hoe de deuntjes van Stevie Wonder tot Bruce Springsteen en van The Eagles tot aan Guus Meeuwis door Like Crossroads vertolkt worden? Schrijf je dan snel in via de hotelreceptie van City Resort Mill of de website onder vermelding van een ludieke teamnaam.

Schrijf je je in voor 1 december dan krijgen jullie GRATIS bitterballen!

Datum

27  vrijdag 27 december 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.ticketkantoor.nl

Adres

City Resort Mill

Hoogveldseweg 1

5451 AA Mill