Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Blue Rebel bij café Royal Mill

Elke laatste zaterdagavond van de maand van september tot en met april met een live bluesband. Op zaterdag 26 oktober hoort en ziet men er vanaf 22.00 uur Blue Rebel. Toegang is zoals gebruikelijk helemaal gratis.


Blue Rebel is een Blues en Rock Live Power Trio in de ware zin des woord. Opgericht om vooral het plezier in live spelen over te brengen aan een groot publiek. Mensen even het moment geven om de dagelijkse besognes te vergeten en mee te gaan in het delen van herinneringen van de prachtige muziek van onze vervlogen helden.


Wie herinnert zich niet Woodstock, Isle of Wight Festival en wellicht

Kralingen Pop, Maar ook recent Pinkpop, Dynamo Festival, Zwarte Cross en Lowlands. Tegelijkertijd doken we de soosen en donkere krochten in om de intensiteit van live muziek dieper tot ons te laten komen. Velen van ons waren daar en genoten van de muziek van The Free, Jimy Hendrix, Crosby, Still, Nash & Young, Rory Gallagher, The Cream en nog vele, vele anderen… Op de plaat al geweldig om te horen, maar live des te mooier.

Het genieten van Live muziek heeft in de zielen van velen van ons een groef ingesleten die niet meer uit te wissen is. Of het nou op een groot festival terrein is of in een donker kroegje,  grootser kun je ‘live music’ niet beleven, is de mening van de leden van Blue Rebel. Live muziek was, is en blijft een sensatie!


Meer weten over de bluesavonden en alle andere activiteiten in en rond café zaal Royal in Mill? Zie website.

Datum

26  zaterdag 26 oktober 2019 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Café Royal

Kerkstraat 35 – 37

5451 BM Mill

advertentie