Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Het Pluk & Oogstfeest

Op 13 oktober vieren wij het begin van de herfst op Tongelaar met het jaarlijkse Pluk & Oogstfeest!


Een culinair herfstfestival boordevol educatieve activiteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden. Met eerlijk en lokaal eten, live-cooking, het neusje van de zalm op het gebied van ambachtelijke producten en een Kooktheater.


De imker vertelt over de bijtjes van Tongelaar, kinderen mogen zelf appels plukken, moes maken, tarte tatin bakken in het historische bakhuisje, natuurknutselen of kastanjes poffen boven een vuurtje. Er zijn paarden, ezeltjes, een knuffelkoe en kinder-themawandelingen door gastheer Brabants Landschap.


Kom zien en beleven hoe ons eten geoogst en geproduceerd wordt bij de Oogsttafel, de melkrobot, het mobiele kippenhuis of proef van de lekkere hapjes die live bereid worden. Er is muziek en Chefkok Hans staat weer achter het Buffet des Overvloeds op het binnenplein.


Het Pluk & Oogstfeest is een gratis Herfstfestival en iedereen is welkom!


Wegens de verwachtte drukte vragen wij iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren


Het Pluk & Oogstfeest wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap en OntdekMill. Samen met partners Een Goei Leven, ZLTO en Boert bewust Land van Cuijk, ROC de Leijgraaf en de Agrarische Natuurvereniging Raamvallei.

Datum

13  zondag 13 oktober 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.plukenoogstfeest.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12, autonavigatie Hoogedijk Mill

5451 HS Mill

advertentie