Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Blues Treat bij Café Royal in Mill

Elke laatste zaterdagavond van de maand, van september tot en met april is het bij Café Royal aan de Kerkstraat in Mill tijd voor blues. Ook op veel andere momenten door het jaar heen is er bij Royal live muziek te horen. Dat is te zien in de muziekagenda. Maar op deze laatste zaterdagen van de maand staat altijd blues centraal.

Zaterdag 27 april, Koningsdag, is dit vanaf 22.00 uur met Blues Treat. Toegang is helemaal gratis.


Blues Treat

Al meer dan 25 jaar aan de weg timmerend en still going strong. Sterker nog, Blues Treat is beter dan ooit! In 2016 veroverde Blues Treat een zwaar bevochten finaleplaats in de Dutch Blues Challenge en bewijst daarmee tot de beste blues-acts van Nederland te horen. De unieke mix van funky en classic blues en de ijzersterke podiumpresentatie lieten een diepe indruk achter op

zowel de vakjury als het publiek.


“Lianne fascineert met haar stem en met haar ontembare enthousiasme en passie neemt ze het publiek mee”

“Muziek uit het hart, gepassioneerd, eerlijk en rauw”Lianne wordt ondersteund door Roel Reinders (basgitaar), Folkert Hildama (drums), Carlo Boelen (Hammond en zang), Winand Hesselink (leadgitaar) en Paul van Alphen (mondharmonica, gitaar en zang).


Het repertoire van Blues Treat is verfrissend en veelzijdig, met naast

eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Carolyn Wonderland, The Red Devils en The Fabulous Thunderbird.

Datum

27  zaterdag 27 april 2019 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Café Royal

Kerkstraat 35-37

5451 BM Mill

advertentie