Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Accordeon Festival Mill

Liefhebbers van accordeonmuziek komen op zondag 17 maart in café zaal Royal in Mill aan hun trekken. Want die middag wordt er voor het 27e achtereenvolgende jaar een accordeonfestival gehouden. De toegang is gratis, de zaal gaat om 12.00 uur open en het festival start om 13.00 uur. Naast luisteren en meezingen is meespelen ook mogelijk.Festival

Al vele jaren trekt het jaarlijkse accordeonfestival veel liefhebbers van

dit instrument en accordeonmuziek naar Royal. Accordeonisten uit heel Nederland en ook uit België komen naar Mill om te laten horen en zien wat er zoal mogelijk is met dit instrument. Maar uiteraard gaat het deze middag ook om gezelligheid en kan iedereen volop meezingen.


Deelnemen

Iedereen is met of zonder accordeon welkom om deze middag en ook meespelen is uiteraard mogelijk. Hiervoor kan men zich tevoren aanmelden bij Ton van Nispen via tel. 06-53750403. Ton is de organisator van dit festival en zal tevens het geluid verzorgen. Voor muzikale ondersteuning van de accordeonisten zal Dre Koens als drummer aanwezig zijn en de presentatie is in handen van Jos van de Lindenloof.


Gratis

De toegang is helemaal gratis. De zaal is open vanaf 12.00 uur en het

accordeonfestival duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur.


Datum

17  zondag 17 maart 2019 om 12.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Café Royal Mill

Kerkstraat 35 – 37

5451 BM Mill

advertentie