Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

SOS ABBA Coverband in Theater Myllesweerd

Naast cabaret, dans en toneel, staan bij Theater Myllesweerd ook regelmatig muzikale shows op het programma. Dat is op zaterdagavond 16 februari ook het geval. Die avond klinken vanaf 20.15 uur alle grote hits van ABBA in de theaterzaal. Dat alles live gebracht door de SOS ABBA Coverband.

Tickets zijn a 12,50 euro inclusief een consumptie online en bij de balie van Myllesweerd verkrijgbaar. Koop deze tijdig, want vol is vol.


Programma

De SOS ABBA coverband bestaat uit ervaren en serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Sluit je ogen en je hoort ABBA. SOS benadert het geluid van ABBA tot in de perfectie. Dit maakt SOS één van de beste ABBA tributebands van Nederland EN de enige die GEEN gebruik maakt van een tape met vooraf opgenomen muziek. SOS speelt ABBA ook echt live! Zes muzikanten die zich in het zweet werken om er een geweldig feest van te maken. Visueel natuurlijk

ook herkenbaar door de typische ABBA outfits en de danspasjes. Aan alles is gedacht. Meezingen op klassiekers als 'Mamma Mia', 'Waterloo', 'Voulez-Vous' of 'SOS'. Laat je meeslepen naar de dansvloer en herleef de glorietijd van ABBA en disco! Voor en na de show is er muziek met Chris Odd.


Tickets

Tickets zijn a 12,50 euro online te bestellen of aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd.

Datum

16  zaterdag 16 februari 2019 om 20.15 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie