Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Pruuf de Winter in Mill

Geniet van een smaakvolle tocht door het winterse landschap rondom De Kuilen en schuif aan bij vijf verschillende culinaire gelegenheden om de winter ook te proeven. Pruuf de Winter is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.Op zondag 13 januari kunt u vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur elk uur starten bij Het Glaslokaal in Langenboom aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen vijf culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste winterse proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen en na vijf adressen en gerechten eindigt u weer bij het beginpunt. De deelnemende eetgelegenheden zijn Het Glaslokaal in Langenboom, Libre’s Eeterij in Mill, Onder de Kersenboom in Mill, De Valkhoeve in Mill en Kookstudio Het MoMent in Langenboom. De wandeltocht is ongeveer 10 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de Winter zich aankondigt.


Laatste keer

De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill. Eerder dit jaar hebben vijf ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Hierna volgde Pruuf de Zomer en Pruuf de Herfst. Met Pruuf de Winter organiseren organiseren Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom), Sandra van Bergen (Libre’s Eeterij) en Monique Nelson (Het MoMent) de laatste in de reeks van vier culinaire wandeltochten.


Leuk cadeau

Goed en gezond het nieuwe jaar beginnen? Of een leuk decembercadeau geven? Of de nieuwjaarsborrel eens op een andere manier doen? Koop dan vandaag nog uw tickets voor de culinaire ontdekkingstocht door Mill en Langenboom. Reserveren kan online en er zijn maximaal 100 tickets te koop, dus wees er op tijd bij. Dieetwensen kunt u bij het reserveren doorgeven. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven om uw ticket te reserveren. U ontvangt dan per e-mail alle informatie.

Datum

13  zondag 13 januari 2019 om 10.00 uur

Website en social links

Adres

Glaslokaal

Dominicanenstraat 20

5453 JN Langenboom

advertentie