Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Gratis muzikale en gezellige feestavond met Bigband Expats

Zaterdagavond 15 december is er vanaf 20.00 uur volop muziek en

entertainment te vinden in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill. Die avond staat er de 25-koppige Bigband Expats op het podium met o.a. Erik Verstraten uit Mill. Daarnaast zullen er diverse zangers en zangeressen uit onze gemeente samen met Expats een live gastoptreden geven. Tussen al deze live optredens door is DJ Jack verantwoordelijk voor de muziek op deze gratis toegankelijke feestavond.


Jubileum

Reden voor deze muzikale avond is het 30-jarig bestaan van de Lokale Omroep Mill. Dat vieren zij met extra speciale live radio- en televisieprogramma's in het weekend van 14, 15 en 16 december. Dit vanuit een speciale studio in Myllesweerd. Gedurende dat weekend is er 30 uur live uitzending waarin elk uur een ander jaar uit de 30 jaar van de L.O.M. centraal staat. Dat met muziek uit dat jaar, een interview met iemand over een nieuwsfeit in dat betreffende jaar en Tv-beelden uit het L.O.M. archief. Tevens is er een prijsvraag waarmee u dat weekend leuke prijzen kunt winnen.


Agenda

Reserveer 14, 15 en 16 december dus in uw agenda om te kijken en luisteren en voor een bezoekje aan de studio van de jarige Lokale Omroep Mill. Maar zorg ook dat u de muzikale feestavond op zaterdag 15 december in Myllesweerd niet mist. Dit jubileumweekend is mede mogelijk gemaakt door Ontdek Mill.

Datum

15  zaterdag 15 december 2018 om 20.00 uur

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie