Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondje Tongelaar in Mill

Op pad met een natuurgids!


Iedere 4e zondag van de maand een wandeling om 10.00 uur in combinatie met openstelling van het infopunt van 12.00 tot 16.00 uur.


Geniet van de prachtig gekleurde bomen en de vallende blaadjes tijdens een Rondje Tongelaar op zondag 28 oktober. Ontdek samen met onze natuurgids hoe mooi het landgoed in de herfst kan zijn en hoe alles zich aanpast aan de naderende winter. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de brug bij het kasteel. Doordat je de klok die nacht een uur terug uit mag zetten, kun je dus heerlijk uitslapen én een prachtige zondagochtendwandeling maken op Tongelaar. Onze gids ziet je graag komen.

Trek bij natte weersomstandigheden waterdicht schoeisel of laarzen aan. Aan het einde van de wandeling komen we terug op Kasteel Tongelaar waar vrijblijvend een bezoek kan worden gebracht aan het informatiepunt van Brabants Landschap waar nog meer informatie over Landgoed Tongelaar verkregen kan worden.


Deelnemers aan de wandeling kunnen in het kasteel ‘Goei Leven’ -soep met brood en koffie of thee krijgen met korting.


Start: zondag 28 oktober om 10.00 uur bij de brug van het kasteel. Reserveren is niet nodig. Autonavigatie: Hoogedijk Mill



Datum

28  zondag 28 oktober 2018 om 10.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar Mill

Tongelaar 12

5451 HS Mill